Escola de Vela

El CLUB MARÍTIM TORREDEMBARRA situat al mig de la Costa Daurada, té un llarg historial en la nàutica esportiva a Torredembarra, Catalunya i resta de l’Estat. Campions provincials, campions de Catalunya, Espanya, i fins i tot participants en campionats d’Europa.

L’apartat més important del Club és, sense dubte, l’ESCOLA DE VELA que nodreix de regatistes els nostres equips.

La nostra escola de vela és una de les 50 escoles reconegudes per la FEDERACIÓ CATALANA DE VELA des dels inicis de l’ESCOLA CATALANA DE VELA.

Des de l’escola et facilitarem el camí per desenvolupar la teva inquietud per aprendre a navegar en qualsevol de les nostres disciplines de vela lleugera, windsurf i creuer, assessorat en tot moment per tècnics titulats per la Federació Catalana de Vela.

El Club Marítim Torredembarra, esta potenciant la seva activitat a les noves instal·lacions de l’escola situades a la Seu del Club, com el windsurf, catamarà i patí de vela. La seixantena de patins dels socis del Club, ens fa ser la base indiscutible d’aquesta modalitat a la zona de Tarragona.

Navegant en aigües de Torredembarra, trobem un dels indrets únics de la costa Catalana: “Els Muntanyans”, zones humides situades al litoral i catalogades com ESPAI D’INTERÈS NATURAL .

Així que no us ho penseu, truqueu al Club i trobareu la millor opció per aprendre o perfeccionar el vostre nivell de vela.